Четвер, 25.04.2024, 20:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 223
Статистика

Пользователи: 404
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
Математика, логіка, інтелект
Головна » 2016 » Листопад » 1 » міждисциплінарний методичний семінар "Нова школа: фізика та математика"
08:32
міждисциплінарний методичний семінар "Нова школа: фізика та математика"
Шановні колеги! 
  Навчально-науковий інститут фізики, математики та комп’ютерно-інформаційних систем Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького спільно з КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» запрошує Вас до участі в роботі Міждисциплінарного методичного семінару "Нова школа: фізика та математика" для вчителів фізики і математики. Під час роботи семінару "Нова школа: фізика та математика" плануються виступи провідних фахівців з навчання фізико-математичних дисциплін щодо сучасного стану та стратегії розвитку фізико-математичної освіти, розгляд оригінальних методичних підходів, обговорення актуальних питань співпраці шкіл та вищих навчальних закладів, а також презентації фізичних експериментів, робототехніки, комп’ютерних розробок, дистанційних курсів тощо. 
   Сподіваємося, що наш семінар виявиться корисним майданчиком для генерації, розвитку та впровадження передових ідей та ініціатив учителів і викладачів дисциплін фізико-математичного профілю різних навчальних закладів. Він планується під девізом "Фізмат освіта – крок у майбутнє”. Активним доповідачам Міждисциплінарного методичного семінару планується видавати Сертифікати учасника. 
   Перше засідання Міждисциплінарного методичного семінару "Нова школа: фізика та математика" відбудеться: 3 листопада 2016 року о 10 год. Місце проведення – м. Черкаси, бульв. Шевченка, 79, ЧНУ, корпус №3, ауд. 301. Регламент семінару:
9.30 -10.00 – реєстрація учасників. 
10.00 – Пленарне засідання. 
   1. Вітальне слово. Співпраця шкіл та університету як елемент успішної підготовки школярів до здобуття вищої освіти. Аналіз правил вступу в ВНЗ України в 2017 році. Директор інституту ФМ КІС Ляшенко Ю.О. 
   2. Компетентісний підхід в освіті. Проф. Тарасенкова Н.А. 
  3. Використання онлайн середовища Міксіке в навчально-виховному процесі. Методист математики КНЗ ЧОІПОПП Козлова О.М. 
  4. Підготовка учнів до участі у конкурсах та турнірах юних винахідників і раціоналізаторів. Доц. Дідук В.А., доц. Король Я.Д. 
  5. Презентація підготовчих дистанційних курсів ННІ ФМКІС ЧНУ до складання випускниками шкіл ЗНО з математики та фізики. Доц. Гриценко В.Г., доц. Гладка Л.І. Обмін досвідом. 
  6. Реалізація індивідуальних освітніх траєкторій учнів в освітньому середовищі багатопрофільної школи. Вчитель математики Черкаської ЗОШ І-ІІІ ст. №15 Окунєв Б.Й. 
  7. Організація проектної діяльності учнів в області фізики. Вчитель фізики Черкаської ЗОШ І-ІІІ ст. №5 Федорчук О.М. 
12.20 -13.00 – Кава-брейк 
13.00 – Секційні засідання: 
1. Демонстрація оригінальних фізичних дослідів та математичних головоломок для проведення екскурсій серед учнів шкіл області. Кафедра фізики ННІ ФМ КІС ЧНУ. 
2. Рекомендації до вибору тематики і організації наукової роботи учнів у системі МАН. Проф. Гусак А.М. (фізика), доц. Бабенко С.В. (математика). 3. Про регіональний конкурс проектів з математики. Доц. Богатирьова І.М. 
4. Методичні засади підготовки учнів до предметних олімпіад. Доц. Корнієнко С.В (фізика). Доц. Бабенко С.В. (математика). 
  Про Ваші наміри взяти участь у роботі семінару просимо повідомити за електронною адресою gala@phys.cdu.edu.ua або здійснивши електронну реєстрацію за посиланням https://goo.gl/forms/wpdB6ErBHxcmuRBW2. 
За оновленням інформації про семінар "Нова школа: фізика та математика" слідкуйте на сайті ННІ фізики, математики та КІС http://www.physmath.cdu.edu.ua/. Тел. для довідок: (067) 277 02 79 (Луценко Галина Василівна). 
Переглядів: 609 | Додав: козлова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]